Dierenexpert Maarten Frankenhuis in MOA-café

Foto: MOA

Vanmiddag spreekt dierenexpert Maarten Frankenhuis in het MOA-café over onze harige, schubbige, dikhuidige en gevederde vrienden. En over de relatie tussen mens en dier.

Met een achtergrond als dierenarts, buitengewoon hoogleraar aan de Utrechtse Faculteit Diergeneeskunde, auteur van dierenboeken en voormalig directeur van Nederlands oudste dierentuin, mag Maarten Frankenhuis zich gerust dierenexpert noemen. Hij zit vol met interessante en amusante verhalen over onze harige, schubbige, dikhuidige en gevederde vrienden. Maar over de mensenwereld en de relatie tussen mens en dier kan hij eveneens boeiend vertellen. De literair-theatrale bijdrage van SALON SAFFIER bestaat deze keer uit het surrealistische werk van Kafka. Wat dat met dieren te maken heeft, ontdek je vrijdag 28 juli.



De muziek komt vanmiddag van Duo C Kwadraat (Caspar Terra – klarinet, Coos Lettink – accordeon). De 2 C’s halen hun inspiratie uit klezmer, Balkan- en zigeunermuziek. Deze muzikale invloeden mixen ze tot een uniek, eigen geluid. Een stijl die uitdrukking geeft aan zowel euforische vrolijkheid als intens verdriet. Muziek die zich leent voor dansen, maar ook voor dromen.


Cookieinstellingen