Foto-expo Shout Out in Stadhuis

Foto:

Op vrijdag 9 juni vond de opening plaats van de foto-expositie “Shout Out!” van de Utrechtse fotograaf Marel Rödel in het Stadhuis Utrecht. Deze tentoonstelling is opgezet naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland en geeft een uniek kijkje in de levens van drie Utrechtse jongeren.

De expositie bestaat uit een fotoserie van drie talentvolle en muzikale jongeren: Rania, Alper en Denis, die actief zijn binnen Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland. Wethouder Cultuur Kees Diepeveen opende de foto-expositie in het Stadhuis, waarna Marel Rödel ook een korte speech gaf. Vervolgens kondigde Mieke Franssen, directeur van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland, de drie gefotografeerde jongeren aan, maar ook de danscrew Grizzly Madness, die gezamenlijk een kort optreden gaven om de expositie feestelijk te openen. Hierna was er gelegenheid voor het publiek om de fotoserie te bekijken en om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar in gesprek te gaan. De foto-expositie is nog tot 30 juni gratis te bewonderen in het Stadhuis Utrecht aan de Korte Minrebroederstraat 2.
Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland stimuleert sinds 2007 talentontwikkeling op het gebied van kunst en cultuur onder Utrechtse jongeren. Door middel van workshops, oefenruimtes en events ontdekken jongeren hun talenten en delen deze met elkaar en het Utrechtse publiek. Vanuit de methodiek De Boks Community werken jongeren samen aan o.a. muziek-, dans-, theater, media- en modeproducties.

Cookieinstellingen