Fototentoonstelling ‘Shout Out!’ in stadhuis

Foto: Marel Rödel

Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland bestaat dit jaar 10 jaar: aanleiding voor de tentoonstelling ‘Shout Out!’ van de Utrechtse fotograaf Marel Rödel. Zij volgde drie talentvolle, muzikale jongeren die actief zijn in het Cultuurhuis én in de stad. Resulterend in een fotoserie die een unieke kijk biedt in de levens van deze Utrechtse jongeren. Te zien in het stadhuis.

Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland stimuleert sinds 2007 talentontwikkeling op het gebied van kunst en cultuur onder Utrechtse jongeren. Door middel van workshops, oefenruimtes en events ontdekken jongeren hun talenten en delen deze met elkaar en het Utrechtse publiek.

Vanuit de methodiek De Boks Community werken jongeren samen aan o.a. muziek-, dans-, theater-, media- en modeproducties.

Rania won in 2015 De Boks Awards, een muziekwedstrijd georganiseerd door het Cultuurhuis. Zij maakte een professionele videoclip en treedt sindsdien op.

Alpere brengt veel tijd door in de muziekstudio. Als (beginnend) DJ Arrah maakt hij daar graag muziek. Ook Denis, van jongs af aan te vinden in het Cultuurhuis, is altijd bezig met muziek.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk en gedurende de openingstijden van het stadhuis (Korte Minrebroederstraat 2 in Utrecht) te bezichtigen van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 29 juni 2017.

Cookieinstellingen