Harry Potter The Exhibition! in CineMec

Foto:

Vanaf vandaag is Harry Potter: The Exhibition te zien in CineMec in Leidsche Rijn. Harry Potter: The Exhibition is een 1400 m2 ervaringsgerichte tentoonstelling waar bezoekers zodra ze binnenkomen worden ondrgedompeld in de wereld van Harry Potter.

Bezoekers wandelen door decors gerealiseerd op basis van de echte Harry Potter filmsets en zijn getuige van het vakmanschap dat schuilt achter de duizenden authentieke rekwisieten, kostuums en magische wezens die gebruikt werden in de films.

Na een gepaste verwelkoming wordt een aantal uitverkorenen zelfs door de sorteerhoed in hun gepaste Zweinstein afdeling geplaatst. Daarna starten de bezoekers hun reis langs de verschillende scénes uit de Harry Potter films. De tentoonstelling bevat decors van de meest populaire locaties uit de films, zoals de leerlingenkamer en de slaapzaal van de Griffoendor toren, klaslokalen toals de Toverdranken en Kruidenkune en ht Verboden Bos.

Naast de decors en displays zijn er ook diverse interactieve elementen. In de Zwerkbal zone kunnen bezoekers een slurk gooien. In het klaslokaal Kruidenkunde kunnen de aspriant tovenaars hun eigen Mandragora trekken en in Hagrids hut kunnen ze plaats nemen in zijn gigantische stoel.

Reacties