Elke zondag StoryTrail stadwandeling

Foto: Rachel-de-Liefde

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert elke zondag in november een StoryTrail stadswandeling door de binnenstad van Utrecht. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere mix van historie en verteltheater. 

Wie met de vertellers van Stadsavonturen door Utrecht wandelt, kan genieten van prachtige torens, tuinen, stegen en pleinen. Maar vooral ook van de verhalen die daar verborgen liggen. Verhalen over heiligen en schijnheiligen. Over schurken, helden en bouwmeesters. Én over een vrouw die zich uit pure vroomheid liet opsluiten in de muur van een kerk.
Dwalend door de eeuwenoude straten tovert de verhalenverteller de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Utrecht tijdens een verhalenwandeling die je niet snel meer zult vergeten. 
Je kunt meewandelen met de StoryTrail stadswandeling Utrecht op zondag 7, zondag 14, zondag 21 en zondag 28 november 2021. Aanvang: 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Reacties