Dodelijk steekincident in Hoograven

Foto: Politie

Vanmorgen, op woensdag 3 mei, kreeg de politie een melding van een steekincident op de Wijnesteinlaan. Het slachtoffer is later aan zijn verwondingen overleden.

Rond 10.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd en bleek het slachtoffer zwaar gewond en niet aanspreekbaar op de grond te liggen. De traumaheli werd gewaarschuwd en kwam ter plaatse. Ondanks de geboden en direct uitgevoerde reanimatie, overleed het slachtoffer in het ziekenhuis. De identiteit van het slachtoffer moet nog worden vastgesteld.

Direct na het steekincident vluchtte de vermoedelijke verdachte in de richting van de Duurstedelaan. Burgernet werd geactiveerd met het verzoek uit te kijken naar de man die was gekleed in legergroene bovenkleding en een spijkerbroek. Meerdere politie-eenheden gingen ter plaatse en zochten de omgeving af. De verdachte werd niet meer aangetroffen. De recherche zet het onderzoek naar de verdachte voort.

De politie komt graag in contact met getuigen van het steekincident of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken.

Cookieinstellingen