Magreb’90 belooft veldhuur te voldoen

Foto:

Voetbalvereniging Magreb ’90 komt met een betalingsvoorstel waarbij het doel is dat eind mei 2017 alle veldhuur is voldaan. De vereniging moet 6.000 euro veldhuur aan de gemeente betalen.

Eind vorig jaar had de gemeente al met het bestuur van Magreb ’90 afgesproken dat in juni 2017 de huurachterstand zou zijn voldaan. Echter op 27 december 2016 is er in een ledenvergadering van Magreb ’90 een nieuw bestuur gekozen. De nieuwe voorzitter van dit bestuur liet de gemeente weten dat het bestuur meer tijd nodig had om de financiĆ«le situatie te inventariseren en overgedragen te krijgen van de oud-bestuursleden.

Op 16 januari heeft er weer een gesprek plaatsgevonden tussen Magreb ’90 en de gemeente. De voorzitter liet toen weten dat er gewerkt wordt aan het opstellen van een betalingsvoorstel waarbij het doel is dat eind mei 2017 alle veldhuur is voldaan.

 

Op dit moment bedraagt de achterstand op de velduur nog 6.000 euro. Voor 2 februari moet er opnieuw 4.000 euro betaald worden voor de veldhuur.

Cookieinstellingen