De Hoog Catharijne Jobfair voor ondernemers en werkzoekenden

Foto: Hoog Catharijne

Maandag 4 oktober vindt de Hoog Catharijne Jobfair plaats in de Stads- en Stijlkamer van het winkelcentrum. Het evenement is georganiseerd in samenwerking met het Werkgeversservicepunt Midden-Utrecht en de gemeente Utrecht en geeft ondernemers de mogelijkheid om in contact te komen met werkzoekenden.

Door corona is de arbeidsmarkt behoorlijk overstuur geraakt. Veel ondernemers hebben diverse vacatures openstaan welke niet (snel) gevuld worden. Op de Jobfair kunnen beide partijen met elkaar in gesprek gaan, waardoor ondernemers mogelijk een geschikte kandidaat voor hun vacature vinden. “We vinden het fijn dat we dit evenement in samenwerking met twee sterke partijen mogen organiseren voor de ondernemers in ons winkelcentrum en voor de mensen die een leuke baan zoeken in Hoog Catharijne.” aldus Center Director Hoog Catharijne Rinus Griep.
Ruim veertig ondernemers hebben zich aangemeld voor de Jobfair, van winkels en restaurants tot een beveiligings- en schoonmaakbedrijf. Het Werkgeversservicepunt en de gemeente Utrecht hebben hun database aan werkzoekenden (met uitkering) uitgenodigd. Natuurlijk zijn de overige bezoekers van het winkelcentrum ook van harte welkom op de Jobfair.
“De Jobfair biedt werkzoekenden en werkgevers de gelegenheid om laagdrempelig kennis te maken en snelle matches te vinden voor openstaande vacatures”, aldus wethouder Linda Voortman. “Want, er zijn veel onvervulde vacatures terwijl er voldoende mensen zijn die op zoek zijn naar werk. Vandaag bundelen we de krachten om voor deze mensen werk te vinden en veel vacatures te vullen”.
De opening zal om 09:45 verzorgd worden door Linda Voortman, wethouder Werk en Inkomen Utrecht. Om 10:00 uur start de banenbeurs voor de genodigden en de bezoekers. Het evenement is om 15:00 uur afgelopen.

Reacties

Cookieinstellingen