Vitamine koffie bemachtigt een Dragon

Foto: Cupplement

De Utrechters Stefan Wateler en Florian Fermin hebben bij Dragons Den een investeerder gevonden voor hun bedrijf dat koffiecupjes met vitaminen verkoopt. Pieter Schoen wilde wel een aandeel van 30 procent in hun bedrijf Cupplement.

De pitch ging volgens Wateler en Fermin ontzettend goed. Ze vertelden over het toevoegen van vitamines en superfoods aan hun koffie capsules en dat deze capsules ook nog eens in de GFT-bak gedeponeerd kunnen worden. Ook vertelden ze dat in de eerste blend de combinatie van superfoods en vitamines voor meer energie en focus zal zorgen voor heel de dag. Verder vertelden ze dat ze in twee maanden al 10.000 cups verkocht hadden. Ze sloten af met de vraag wie hun J.Lo wilde worden.
De Dragons begonnen volgens Wateler en Fermin met makkelijk te beantwoorden vragen, maar na een tijdje werd vooral Michel Perridon wat kritischer. Gelukkig konden ze ook zijn vragen goed weren, maar ze wisten alleen niet of ze positief of negatief waren over het concept van superfoods en vitamines toevoegen aan de koffie. Toen zei Pieter Schoen ineens, “ik bied twee ton voor 30%”. Nikkie Plessen ging daar toen overheen, evenals Michel Perridon. Alsof dat niet goed genoeg was verhoogde Pieter Schoen zijn bod ook nog eens. Ze hadden even kort om te overleggen, maar eigenlijk hadden ze hun keuze al l gemaakt. Pieter Schoen werd hun nieuwe J.Lo.

Lees ook:

Koffie met vitamines

Reacties