Carrièrestation opent deuren op Utrecht Centraal

Foto: NS

Deze week opende president-directeur Roger van Boxtel het Carrièrestation in de stationshal op Utrecht Centraal. Hier maken bezoekers kennis met NS-medewerkers en krijgen ze informatie over de verschillende mogelijkheden bij een van de grootste werkgevers van Nederland.

NS biedt rond de 200 vacatures voor allerlei opleidingsniveaus, leeftijden en vakgebieden; van operatie tot marketing en communicatie. Geïnteresseerden die binnenstappen krijgen van NS-medewerkers uitleg over de verschillende mogelijkheden. Zo liggen er kansen binnen de werkgebieden: IT (developers en analisten), techniek (engineers en monteurs), marketing en communicatie (adviseurs en projectmanagers),  finance (businesscontrollers) en retail (winkelmedewerkers en -managers).
Het Carrièrestation is ontwikkeld door Store for Brands, in samenwerking met NS Recruitment. Nynke ten Napel, eigenaar van Store for Brands: “We hebben al voor veel verschillende adverteerders pop up concepten bedacht en vertaald naar deze fysieke merklocatie, maar het is extra speciaal om samen met de NS zelf dit eersteklas concept te mogen ontwikkelen.”
Het Carrièrestation is te bezoeken tot en met zondag 3 februari op Utrecht Centraal (tussen de sporen 18/19 en 20/21). Van maandag tot en met vrijdag is het Carrièrestation geopend tot 20.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijns.nl/carrierestation.

Reacties

0