Opening Zuidpassage met 14 nieuwe winkels in Hoog Catharijne

Foto: Hoog Catharijne

Vandaag opent het nieuwe gedeelte van Hoog Catharijne; de Zuidpassage. Om de opening van dit nieuwe gedeelte te vieren organiseert Hoog Catharijne een openingsevent met openingsacties van de nieuwe winkels.

Vandaag openen veertien winkels haar deuren. De winkels die open gaan zijn: BALR., Guess, Jamin, Levi’s, Lindt, Lyle & Scott, Paprika, Pearle, Ray Ban, Score, Van Os koffers en tassen, Ziengs en It’s All About Christmas. Ook opent er een hele toffe pop-up store waar we nu nog niet zoveel over kunnen zeggen.
Om al deze openingen te vieren, kunnen de bezoekers prijzen winnen bij de Lucky Crane in de Zuidpassage! De Lucky Crane is een levensgrote grijpmachine waar de bezoekers letterlijk kunnen grijpen naar prijzen van verschillende winkels in Hoog Catharijne. De bezoeker wordt bestuurd door een vriend, vriendin, collega of familielid. Er zijn grote en kleine prijzen te winnen en de bezoeker gaat vrijwel nooit met lege handen naar huis! De Lucky Crane staat op 9 en 10 november in de Zuidpassage tegenover de nieuwe Lindt Chocolade winkel.

Reacties