Etsy pop-up komt naar Utrecht

Foto: Etsy

Dit weekend is het zover, de beroemde Etsy Made Local pop up evenementen komen naar vier Nederlandse steden, onder de noemer Etsy Made in NL. Het online platform Etsy.com, bekend van haar webshops vol met creatief talent van over de hele wereld, gaat op de lokale tour. In Amsterdam, Leiden, Utrecht en Maastricht zullen aankomend weekend voor het eerst de pop-ups plaatsvinden.

De markten worden zelf georganiseerd door de community van lokale Etsy verkopers. Talenten uit heel Nederland hebben tijdens dit weekend de kans om hun creaties uit te stallen en te verkopen. De webshops zullen dus voor één weekend naar een offline marketplace komen. Eerder werden er al markten in Canada, Engeland, Australië en Frankrijk georganiseerd door lokale Etsy verkopers. Nu dus ook voor het eerst in Nederland.

Op Etsy.com komt creativiteit letterlijk tot leven en draait alles om Gifting, Celebrating en Style. Het aanbod op de vier Etsy Made in NL pop-up evenementen is heel divers. Op de Utrechtse Etsy pop-up staat Margriet Kramer met LUKKILI. Margriet maakt handgemaakt servies van keramiek.

Cookieinstellingen