Utrecht stad van de maand maart volgens time to momo

Foto:

Utrecht is een stad met dorpsgevoel, vol bezienswaardigheden, lokale cafés en leuke shopadressen die allemaal op loopafstand van elkaar liggen. Volgens stedenspecialist time to momo reden om de vierde stad van Nederland uit te roepen tot dé Stad van de maand maart én een speciale stedengids editie van time to momo Utrecht uit te brengen.

In samenwerking met local Merel Blom is het beste van de stad in vier routes samengevat. Vanaf nu is de speciale editie gratis te verkrijgen via de boekhandel bij aankoop van een time to momo-stedengids. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

Naast de binnenstad van Utrecht met de grachten en unieke werfkelders, de markante Domtoren, winkelstraten en interessante musea zoals het Rietveld Schröderhuis zijn ook de wijken met hun eigen karakter aan de rand van de binnenstad de moeite waard om te ontdekken.

In de speciale editie van time to momo Utrecht zijn vier routes uitgestippeld, waarbij naast alle highlights de wandelingen ook lopen langs de echte aanraders van restaurants, cafeetjes, musea, galeries en winkels. De wijken die aanbod komen zijn; Binnenstad, Museumkwartier, ledig erf & Rotsoord, Vredenburgkwartier & Lombok en Maliekwartier & Wilhelminapark.

Vanaf 1 maart is de speciale editie van time to momo Utrecht gratis te verkrijgen bij aankoop van een time to momo-stedengids via de boekwinkels.

Cookieinstellingen