In V&D-pand komt geen wijnattractiepark

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – Het plan om in het voormalig V&D-pand in Hoog Catharijne het ‘eerste wijnattractiepark/wijnwarenhuis ter wereld’ te openen gaat niet door. “Maar daarmee is het plan nog niet van tafel”, volgens Roy van Delft, initiatiefnemer en managing director van het Utrechtse bedrijf Captain Tasting. Dit meldt Stadsblad Utrecht.

Het bedrijf zag in het dertigduizend vierkante meter grote V&D-pand ‘de perfecte plek’ om ruim tweeduizend verschillende soorten wijnen, een foodfestival en diverse kraampjes voor aanbieders, importeurs en handelaren onder te brengen. Van Delft: “Helaas zijn we niet aan tafel gekomen met de verhuurder van het pand. Die was al in gesprek met andere partijen en gaf daar de voorkeur aan. Daarom houdt hier onze interesse op.”

Andere karakteristieke locatie

De plannen zijn daarom nog niet van tafel, aldus Van Delft: “We hebben ons oog laten vallen op een andere, zeer karakteristieke Utrechtse locatie.” Welk pand en wanneer de opening zal plaatsvinden kan hij vooralsnog niet zeggen omdat het bedrijf nog niet helemaal rond is met de verhuurder. Hij verwacht dat het zeker een klein jaar gaat duren vanwege de lange procedure voor het verkrijgen van de benodigde vergunningen. “Maar dan staat er uiteindelijk wel iets heel moois.”

Bron: stadsbladutrecht.nl

 

 

Cookieinstellingen