ChristenUnie fietst door regio Utrecht

Foto: Fietstocht door de provincie

UTRECHT – Na D66, stapt ook de ChristenUnie op de fiets. De Utrechtse Statenfractie van de partij organiseert in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen van 28 februari tot 6 maart zes fietstochten door de provincie Utrecht. De fietsers bezoeken alle gemeenten, lanceren overal actiepunten en halen overal aandachtspunten op.
Statenlid Kees de Heer (foto) vertelt onderweg over actuele politieke kwesties en over bezienswaardigheden langs de route. De zes fietstochten doorkruisen de hele provincie Utrecht. In iedere gemeente organiseert de partij minstens één officiële ontvangst, met wethouders en raadsleden, boeren en burgers, ondernemers en belangengroepen. Op iedere stopplaats is een programma van een half uur georganiseerd. “Wij lanceren actiepunten uit ons verkiezingsprogramma voor de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart en we nemen ideeën mee naar het provinciehuis.” De Statenverkiezingen zijn gecombineerd met waterschapsverkiezingen en daarom fietsen er ook waterschapskandidaten mee: zij lanceren eveneens actiepunten en halen aandachtspunten op.

Meefietsen
Iedereen is van harte uitgenodigd om een dag of dagdeel mee te fietsen. De gids vertelt onderweg over de provinciale politiek en over cultureel erfgoed, natuur en landschap. Op bijzondere plekken, zoals Vliegbasis Soesterberg, paleis Soestdijk en kasteel De Haar, de molen Bonrepas, haven van Spakenburg en hopschuur van landgoed Den Treek, wordt even stil gestaan. Voor het volledige fietsprogramma: zie www.provincieutrecht.christenunie.nl

 

Cookieinstellingen