Kensington met exclusief concert in Domtoren

UTRECHT – Slechts veertig plaatsen zijn er beschikbaar voor het exclusieve nachtconcert van rockband Kensington in de Domtoren op 7 april. Het is de eerste uit een reeks BLACKSTAGE concerten waarbij artiesten optreden op een bijzondere plek in hun thuisstad, naar een idee van Axe.

De exclusiviteit zit hem niet alleen in het geringe aantal bezoekers dat getuige zal kunnen zijn van dit concert. Het concert zelf is exclusief omdat de rockband voor de eerste keer akoestisch optreedt met een strijkensemble.

Roots in Utrecht

Zanger Eloi Youssef: “Wij staan als Kensington natuurlijk bekend als band van de grote zalen en festivals. Op Blackstage gaan we terug naar de essentie van onze muziek. Zoals we deze ook voor ogen hebben bij het schrijven van onze nummers. Om deze essentie een extra lading te geven, voegen we aan ons optreden een strijkensemble toe. Dit is een hele nieuwe en spannende uitdaging voor ons. Iets dat we niet eerder hebben gedaan. De locatie, de Domtoren in Utrecht, is uiteraard bewust gekozen; een iconische plek in de stad waar onze roots liggen.”

 

Cookieinstellingen