Voetballen op de Pop-Up voetbalcourt in Hoog Catharijne

mei 02 , 14:30 Sport
afbeelding de middenstip
Altijd al een balletje willen trappen in Hoog Catharijne? Om alvast in de stemming te komen voor het EK Voetbal 2024 dat in juni begint, opent het drukste winkelcentrum van Nederland, Hoog Catharijne van donderdag 2 t/m zaterdag 4 mei een Pop-Up voetbalveld.
Heb jij een passie voor voetbal, of zou je gewoon weleens willen voetballen op een plek waar dit normaal niet is toegestaan? Dan ben je in de meivakantie van harte welkom in Hoog Catharijne! Op “De Middenstip” kan je clinics volgen, deelnemen aan één van de challenges óf de van TikTok bekende Koen Zitoen en allround freestyle voetballer Nasser el Jackson ontmoeten.
De Utrechtse Voetbalschool en de FC Utrecht Experience
Het programma wordt drie dagen lang gevuld in samenwerking met De Utrechtse Voetbalschool en de FC Utrecht Experience. De Utrechtse Voetbalschool is in 2015 opgericht en organiseert verschillende techniektrainingen. Zo organiseren ze clinics waarbij je leert passeren als Depay, verdedigen als De Ligt of scoren als Mbappé! De FC
Utrecht Experience organiseert onder leiding van FC Utrecht-jeugdtrainers trainingen rondom motoriek, teamspel en inzicht.
Meet & Greet & Panna Clinics!
Op donderdagochtend is Koen Zitoen aanwezig bij De Middenstip. De getalenteerde keeper is bekend van onder andere Touzani TV en FC Straat! Vrijdag en zaterdagochtend is Nasser el Jackson aanwezig. Deze tweevoudig wereldkampioen ‘’Groundmoves’’ zal naast Panna KO shows ook workshops geven.
Het event vindt plaats van 2 tot en met 4 mei. “De Middenstip” is gratis te bezoeken en opent haar deuren iedere dag tijdens openingstijden van het winkelcentrum. Je vindt het pop-up voetbalcourt in de Stadskamer, bij de watereilanden in Hoog Catharijne.