Utrechtse Introductietijd gaat van vier naar vijf dagen

Foto: Universiteit Utrecht

UTRECHT – De twintigste editie van de Utrechtse Introductietijd wordt in een nieuw jasje gestoken. Het UITbestuur heeft ervoor gekozen de Utrechtse Introductietijd een dag langer te laten duren en legt uit waarom.

Dit jaar zal de Utrechtse Introductietijd, die voorheen vier dagen duurde, een vijfde dag erbij krijgen. Dit betekent dat de aankomende studenten dit jaar van maandag 14 augustus tot en met vrijdag 18 augustus kennismaken met alles wat de stad Utrecht rijk is. Voorzitter Lotte Brouwer: “Wij zijn er van overtuigd dat dit jaar een goed moment is om te groeien. De stad Utrecht groeit, het aantal studenten groeit en daarmee ook het aantal deelnemende UITlopers.”

Diversiteit
Een belangrijk speerpunt van de organisatie van de Utrechtse Introductietijd is dit jaar diversiteit: door een vijfde dag zal er meer ruimte zijn om alle aspecten van het Utrechtse studentenleven te laten zien. Dit jaar zal er op deze manier bijvoorbeeld meer ruimte gemaakt worden voor cultuur- en studiegerelateerde activiteiten, waardoor de aankomende studenten de stad nóg beter leren kennen.

Bron: Universiteit Utrecht

Cookieinstellingen