11 september, 15 jaar later…

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – De verwarring bij mensen is – in het slagveld van oorlogen en aanslagen – groter dan ooit. Dat de tegenpartij niet deugt, dat is duidelijk. Maar als de eigen autoriteiten die wie altijd ‘blindelings’ vertrouwden het ook niet zo nauw nemen met de waarheid. Wie kun je dan nog vertrouwen? 

15 jaar

Bush en Blair hebben ons – is nu bewezen – bij de neus genomen met hun complottheorie over de vermeende aanwezigheid van wapens in Irak. Zij gebruikten de theorie als legimitatie om Irak binnen te vallen. En op iedere actie volgt een reactie…

Speciaal voor mensen die willen weten hoe het zit, een beeld willen krijgen van de politieke machinaties achter de schermen en de vaak bedenkelijke rol die de media hierin spelen, organiseert 11septemberfeiten.nl in samenwerking met Nieuwe Media op zaterdag 10 september in de Jaarbeurs Utrecht een unieke interactieve bijeenkomst met o.a. nationale en internationale sprekers, levendige paneldiscussies en een videoverbinding met New York waarin onder meer de gevolgen van de desinformatie omtrent de toedracht van de aanslagen op 11 september 2001 in de VS aan de orde komen en ‘de bevrijding van bedrog’ centraal staat.

 

 

Cookieinstellingen