Exposure van eindwerk afstudeerders HKU

Foto: HKU.nl

UTRECHT – Ruim 700 afstudeerders van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht laten van 15 juni tot en met 3 juli op vele plekken in Utrecht hun eindwerk zien tijdens de campagne Exposure’16. Zo tonen onder meer studenten van de afstudeerrichting Fashion Design op 15 juni hun afstudeercollecties in een expeditiestraat onder winkelcentrum Hoog Catharijne.

Voorts treden de studenten van HKU Theater op in hun eigen theater aan het Janskerkhof en bij Wisselspoor aan de Daalsedijk. De beeldend kunstenaars exposeren onder andere in de HKU-dependance aan de Tractieweg en de game designers laten hun werk zien in de Hilversumse locatie van HKU. De optredens van musici aan HKU Utrechts Conservatorium zijn onder meer te beluisteren in TivoliVredenburg, Kytopia en NUtrecht.

Actueel overzicht
Voor een actueel overzicht van alle studierichtingen en afstudeerexpo’s is de website voor Exposure’16 in het leven geroepen. Deze website bevat alle informatie over de verschillende programma’s. Bezoekers kunnen ook profielen van de afstudeerders bekijken en per categorie zoeken naar hun favoriete onderdeel. De studenten vullen de website gedurende de campagne zelf aan met de meest actuele info. Het is raadzaam om geregeld een kijkje te nemen.

Bron: HKU.nl

 

Cookieinstellingen