112

Politie zoekt getuigen van autobranden

Foto: CC0 Public Domain

UTRECHT – In de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 augustus zijn er op drie locaties autobranden geweest. De politie zoekt getuigen.

Rond 01.00 uur woedde er brand in een bestelbus in de Van Meelstraat. De brand werd snel geblust en de oorzaak van de brand is nog niet bekend. Er is een man gezien in de buurt van de bestelbus, en brandstichting is niet uitgesloten. De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844.

Op het Zwanenvechtplein brandde rond 02.15 uur een auto uit. Er is een vermoeden van brandstichting en de politie doet forensisch en buurtonderzoek naar de brand. Getuigen, of mensen die hier meer over weten en die nog niet benaderd zijn, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844.

Op de Trumanlaan kreeg de politie rond 02.25 uur melding dat twee auto’s naast elkaar in brand stonden. Er is een persoon gezien die richting het Attleeplantsoen is gelopen. Helaas konden agenten deze niet meer vinden. Ook hier worden getuigen die nog niet benaderd zijn door de politie, gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844.

Cookieinstellingen