112

Plofkraak op pinautomaat supermarkt

Foto: Google maps, screenshot

UTRECHT – In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 juli vond er een plofkraak plaats op een pinautomaat in een supermarkt van Albert Heijn aan het Ella Fitzgeraldplein in Leidsche Rijn. De recherche zoekt getuigen.

Rond 01.00 uur kwam de melding dat er een knal was gehoord in de omgeving van de supermarkt. Drie mannen zouden een donkere auto, een Volkswagen Golf, zijn ingestapt en weggereden. Agenten zijn ter plaatse gaan kijken en hebben de omgeving afgezet. In de supermarkt is nog onderzocht of er mogelijk explosieven aanwezig waren, maar dit bleek niet het geval te zijn. In de omgeving werd in samenwerking met de politiehelikopter naar de daders gezocht. Op de Saffraanweg werd de vluchtauto gevonden, van de daders ontbrak elk spoor.

Uw tip!
De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden:

Heeft u iets gezien van de plofkraak?
Heeft u de donkere auto, een Volkswagen Golf, eerder in de omgeving van de Juan Grisstraat gezien en/of heeft u gezien wie de auto op de Saffraanweg geparkeerd heeft?
Heeft u informatie over waar de daders na de Saffraanweg heen zijn gevlucht?
Heeft u foto’s en/of filmpjes gemaakt van de plofkraak, de vluchtauto en/of de daders?

Neemt u dan contact op met de recherche in Almere via 0900-8844 of via het meldformulier op politie.nl. Daar kunt u ook eventuele foto’s en/of filmpje uploaden. Anoniem reageren, kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.

Cookieinstellingen